Det praktiske / Køb af killing hos CountryCat
 
 

Køb af killing hos CountryCat

Når du køber kat hos CountryCat, kan du være sikker på at katten er vokset op under gode forhold og har en høj kvalitet.

Hvad får du når du køber en CountryCat kat.

Vores Maine Coons er vores børn. Så vi er meget selektive om hvor vores "børn" skal bo, og at vi skal være sikre på at de får et optimalt liv, i gode trygge rammer.

Når du /i køber en CountryCat kat får du en glad, sund og meget fræk Maine Coon. Som er opvokset under optimale forhold har fået en god og tryg barndom.

Med andre ord en RIGTIG MAINE COON KILLING.

Et seriøst avlsprogram, en fast målsætning og en streng selektion af avlskatte resultere i netop de killinger som vi har til salg i ny og næ. 

Maine Cooen skal være en stor, kraftig kat, som er tung at løfte, den skal have en kraftig knogle struktur. En god pels kvalitet. Et karakteristisk barsk udtryk, en kraftig firskåret muzzle (snude) med en let kurvet profil, en god hage med dybde.
Gode store højt pladsseret øre, med en bred base og sidst men ikke mindst et "ruff" look.

Når man avler skal man ikke kun have fokus på enkelte ting men på hele katten og derfor er det vigtigt at være selektiv på evt. arvelige sygdomme og temperment så vi ender ud med stærke, sunde og velfungerende katte.

I naturen vil en del killinger gå til, kald det naturens orden men i et opdræt får katten, altid den optimale behandling, mad, dyrlæge, ormekure osv. og derfor føler vi, at vi på naturens vegne skal forsøge, at være selektive på en anden måde, så vi stadig har en sund og stærk race.

Derfor har vi valgt, at scanne vi vores katte for hjertefejl, samt DNA-tester dem for evt. arvelige sygdomme, så vi på sigt kun har negative katte i vores opdræt.

Ligeledes har vi fokus på at vores Maine Coon`s har et sundt og normalt tandkød og et godt immunforsvar.

Alt dette for at fastholde en sund og rask race, som Maine Coonen er.

Med andre ord, vi går ikke på kompromis med nogen af disse vigtige egenskaber, vi vil opdrætte Maine Coon, med meget høj kvalitet både mht. Sundhed, Temperment og Type.

Ordentlige aftaleforhold

Med killing fra CountryCat vil altid følge en FIFé stamtavlen og dyrlægens sundhedsbog, du får ligeledes en udførlig handelsaftale for forbruger køb som nøje beskriver de gensidige forpligtelser.

Ordentlig information og vejledning

Vi har mange års erfraring og viden omkring netop denne race, samt et tæt samarbejde med nogle af landets bedste dyrlæger.
Og med vores store netværk til mange opdrættere i forskellige lande har vi hele tiden fingeren på pulsen omkring sygdomme, udviklings muligheder og meget andet for hele tiden at blive klogere på kattenes velbefindende og sunde udvikling.

Vi skelner ikke i mellem en familie der for første gang er på udkig efter en Maine Coon til kæl, eller på den erfarne opdrætter eller udstiller.

 Ordentligt miljø

Hos CountryCat har vi altid fokus på at vores katte bor i optimale omgivelser og at vores flok trives og netop derfor bor vores katte i vores hus sammen med os.
Vi har et "drenge værelse" placeret central i huset så de på den måde kan følge med i hvad der sker i dagligdagen, pigerene har resten af huset.
Vores killinger bliver født i soveværelset, hvor der er fred og ro. Når de er gamle nok til at komme ud i huset, bliver de langsomt tilvænnet at være i flokken. Hvor flere hun katte blot venter på at få lov til at være med til at passe "babyer".
Vores katte lever på samme måde som det liv de skal ud til, nemlig i en familie med dagligdags støj, støvsugning, musik og masse mennesker. Så de vil på forhånd være klar til dette liv i sine nye familier.

Nogle gange har vi mange killinger og andre gange få. Vi afstemmer hele tiden mængden af katte og killinger i opdrættet, så vi er sikre på at hver enkelt kat får den opmærksomhed, kærlighed og nærvær den fortjener.
Merethe Jensen | Mosevej 20, Overlade, 9670 Løgstør - Danmark | Tlf.: +45 30 35 43 48 | countrycatdk@gmail.com